VÅRA TJÄNSTER

Vi strävar efter att ge våra kunder god service och ett trevligt bemötande. Alla kunder ska känna sig sedda och ska erbjudas lika god service
och hjälp. För det viktigaste för oss är våra kunder!


Förutom hjälp i butiken erbjuder vi även tjänster som håltagning, reparation av smycken och klockor. osv. Mer info hittar du nedan. 

Reparation av smycken

Vi reparerar smycken i både guld och silver.
När du lämnar in ditt smycke så gör vi en bedömning. Vi tar emot smycken och erbjuder att lämna ett kostnadsfritt kostnadsförslag innan vi utför reparationen. 

Reparation av klockor

Mindre reparationer görs på plats i verkstaden. Så som batteri byte, laga / korta av band, nya sprintar. Vid behov av större reparationer har vi samarbete med en urmakare. 

Justera storlek på ringar

Har du ringar som inte passar längre. Lämna in dem till oss så hjälper vi dig.  Kan vi inte lämna något pris på plats så ringer vi med ett kostnadsfritt kostnadsförslag innan justeringen utförs. 

Omarbetning 

Vi omarbetar ditt gamla guld. Låt den gamla slitna kedjan bli något nytt och användbart. Eller kanske göra något fint av arvegods. 
Vi hjälper dig! 

Håltagning 

Vi tar hål i både öron och näsa. Använder oss av Blomdahl. Mer info finns i fliken håltagning. Vi utför dubbelhåltagning.  Drop in. 

Bli en ringkund! 

Få 15% extra! Bli en ringkund och betala in en fast summa varje månad. Nån gång under året ger vi dig sen ett presentkort på summan du betalat in + 15% extra. T.ex betala in 100kr/mån, få 1380kr att handla för. alltså 180 extra. Summan att betala in är valfri. 

Presentkort

Våra annorlunda presentkort. Våra guldtackor i olika valörer brukar vara en väldigt uppskattad gåva. Tackorna finns i 50, 100, 200, 500 och 1000kr. Går att kombinera flera tillsammans till önskad summa. 

Gravyr

Vi graverar smycken, klockor och korpus efter dina önskemål. Vi erbjuder allt ifrån text, egen skapade mönster, till stora bildmotiv på tennfat. 
Har du nån ide på ett eget personligt motiv hjälper vi gärna till! 

Önskelista

Kom in till oss och skriv en önskelista. Vi hjälper dig prova ut och skriver upp de varor du önskar dig samt längd/storlek så allt passar direkt. Sen kan dina anhöriga komma in så guidar vi dem till dina önskemål. 

Byte / Öppet köp

Skulle något vara fel på den varan du har köpt så granskar vi den för att kunna ge den en godkänd reklamation. 

Behövs något bytas, en gåva eller något liknande så har vi ej öppet köp utan istället erbjuder vi att byta ut varorna. Så länge kvitto på köpet finns, varorna är oanvända och felfria. Detta erbjudande har ingen begränsad tid utan bara villkoren följs så spelar inte tidsspannet roll. Ska man köpa en present och är väldigt osäker och gärna vill ha öppet köp så prata med oss innan så kan vi skriva på just ditt kvitto att vi godkänner öppet köp.