SMYCKEN

Hos oss hittar ni ett stort urval av smycken. Allt från enkla bijouterier, trendiga silversmycken, klassiska guldsmycken till dyrbara juveler.
Många av marknadens större varumärken hittar ni hos oss.  De flesta av våra märken är svenskdesignade och vi letar
ständigt efter nya stjärnskott i branschen.

Våra varumärken inom smycken: Efva Attling , Emma Israelsson , Syster P , Thomas Sabo. Caroline Svedbom , Mockberg , Cu Jewellery , Anna & Deia, Hälsingesmycken, Edblad, By Billgren , Smycken med Linblommor, Stjärnringen, Guldbolagen , Schalins, Svedbom&co. 

Vi tycker det är viktigt att ha ett brett sortiment som både erbjuder lyxiga varumärken från stora designers samtidigt som vi vill ha ett stort utbud för dem med mindre budget. Så oavsett budget är vårt mål att vi ska kunna visa och vägleda er till ett köp som passar just er. Vi satsar även mer och mer på egen produktion och designar gärna ett smycke just för dig! 

Herrsmycken ökar starkt både i utbud och försäljning. Hos oss finns det smycken i guld, silver och stål. Vi är återförsäljare till ett av Sveriges ledande märken inom smycken, By Billgren. Med ett brett utbud på både stålsmycken och klockor har dom satt sig på kartan. Samt deras senaste satsning NOBEL by Billgren som tillverkas i silver.